Türkiye ile Suudi Arabistan Arasında Yeni Güzergah

flynas İstanbul'dan Medine'ye Haftalık Uçuş Başlatıyor.

Riyad, 13 Kasım 2016: Suudi ulusal havayolu flynas, İstanbul'dan Medine'ye yeni bir haftalık uçuş başlatma kararını duyurdu. Bu karar, daha fazla seyahat seçeneği ve varış noktası sunarak yolcularının taleplerini karşılamak için tasarlanmış genişleme programı çerçevesinde alınmıştır.

flynas'ın bu uçuşu haftada bir defa her Çarşamba olmak üzere 23 Kasım 2016 tarihinden itibaren başlatması beklenmektedir.

Nas Holding Group CEO'su Bander Al-Mohanna şu açıklamalarda bulundu: “Yolcularımızın taleplerini karşılama sorumluluğumuz nedeniyle, İstanbul ile Medine'yi birbirine bağlayan yeni bir direkt uçuş başlattık. Bundan dolayı, yalnızca flynas'ın havayolu piyasasındaki güçlü varlığını vurgulamakla kalmıyor, aynı zamanda operasyonlarımızı geliştiriyor, böylece yolcularımız için özel ve eşsiz bir seyahat deneyimi sağlamaya katkıda bulunuyoruz. Bu, düşük maliyetli Türk havayolu şirketi “Pegasus” ile yakın zamanda imzalanan kod-paylaşımı anlaşmasından sonra varış noktalarımıza Anadolu, Ankara, Hatay ve Trabzon'un yanı sıra eklenen İstanbul, Antakya ve Adana dahil Türkiye'ye haftalık 11 uçuş sunacak genişleme programımızın bir parçasıdır.

Bu adım, flynas'ın operasyonlarının boyutunu geliştirip genişletme ve kalkınma stratejilerinin kesintisiz ve tam olarak uygulanmasını destekleme yönünündeki ciddi niyetini yansıtır. Bu, Suudi Arabistan'ın ilk düşük-maliyetli havayolu şirketi olmasına ek bir adım niteliğindedir.