طيران ناس يوسع إتفاقية التعاون مع الشركة السعودية للخدمات الأرضية

إيماناً من طيران ناس بكفائة الشركات الوطنية و التي تدار بكوادر سعودية

الرياض، 2 فبراير 2015:
أعلن طيران ناس، الناقل الوطني السعودي، عن توسيع اتفاقية تعاونه مع الشركة السعودية للخدمات الأرضية، والتي ستقدم لطيران ناس خدمات المناولة وخدمات الركاب التي تشمل إدارة الأمتعة واستقبال الرحلات والمساندة الأرضية في ساحات المطارات وغيرها من الخدمات، وذلك في جميع مطارات المملكة ،ايماناً من طيران ناس بكفاءة الشركات الوطنية و التي تدرا بكوادر سعودية.

وتمثل هذه الخطوة جزءً من إستراتيجية طيران ناس التي يسعى من خلالها لتطوير عملياته التشغيلية وتطبيق أعلى المعايير في مجال الأمن والسلامة والجودة،  بما يؤدي إلى تعزيز جودة الخدمات التي يقدمها الناقل الوطني لضيوفه في المطارات والتي تشكل أهمية كبيرة لكل شركة طيران لكونها الخطوة الأولى في تجربة السفر.

وفي تعليق له، قال وائل بن محمد السرحان، مدير عام التسويق والاتصالات بناس القابضة، "لقد جاء اختيار طيران ناس للتعاون مع الشركة السعودية للخدمات الأرضية لما تتميز به من خبرات متكاملة في هذا المجال ولثقتنا في مستوى الخدمات، حيث تدار الشركة بكوادر سعودية مما يتفق مع رؤية طيران ناس التي تهدف لتقديم كافة خدماتها عبر الشباب السعودي وإعطائهم الفرصة لإبراز مواهبهم وكفائتهم في صناعة الطيران، ذلك إلى جانب حرصنا على التعاون مع الشركات الوطنية التي توفر لنا مرونة أكبر وسهولة في التشغيل."

الجدير بالذكر أن "طيران ناس" أعلن أخيرا عن رفع نسبة السعودة في جميع الإدارات والمناصب القيادية إلى 60 في المائة، وذلك من خلال جهود الشركة في تدريب وتطوير الكوادر السعودية، لتمكنهم من العمل في مختلف المجالات الإدارية والفنية للإرتقاء بصناعة الطيران، ويشكل ذلك التوجه جزءاً من رؤية "طيران ناس" كناقل وطني سعودي نحو المساهمة في دعم الكفاءات السعودية flynas expands its cooperation agreement with SGS

02 Feb 2015

Agreement reflects flynas’ faith in national companies run by Saudi cadres

Riyadh, February 3rd
: flynas, Saudi Arabia's national carrier, has announced the expansion of its cooperation agreement with Saudi Ground Services, which will cover flynas handling services and passenger services including baggage management and flight and airport ground support as well as other services in all of the Kingdom's airports. The agreement stems from flynas’ belief in the efficiency of national companies run by Saudi cadres.

The move is part of flynas strategy to develop its operational processes and apply the highest standards in the fields of security, safety and quality, which will result in enhancing the level of services provided by the national carrier for its guests at the airports, which is of the highest importance to all airlines since ground services are the first to be experienced by travelers.

Wael Al-Sarhan, Director of Marketing & Communication at NAS Holding, the parent company of flynas, stated: “flynas decision to expand its cooperation with Saudi Ground Services comes as no surprise due to SGS’s integrated expertise in this area and our faith in the level of services it provides. Additionally, the company is managed by Saudi cadres, which is consistent with flynas vision to provide all its services by Saudi youth and give them the opportunity to showcase their talent and competence in the aviation industry, as well as our commitment to cooperate with national companies that provide us with greater ease and flexibility in operation."

flynas recently announced an increase in the level of Saudization in all departments and leadership positions, which has reached 60% due to the company's efforts in the training and development of Saudi cadres to enable them to work in various administrative and technical fields of the aviation industry, fulfilling flynas’ commitment to building Saudi competencies as a Saudi national carrier.